Cool and colourfull

Colours of Dempak will make you happy

Kleuren en design zijn qua kleur op elkaar afgestemd. Vilt, canvas of mesh reflecteren verschillend, waardoor eenzelfde kleurpigment anders kan overkomen. Beeldschermkleuren benaderen de echte kleuren wel, maar die ervaar je anders dan gereflecteerde kleuren van vilt of print. Alleen monsters geven een goede indruk.

Vraag dus vooraf stalen aan, of ga naar je leverancier die voorbeelden kan laten zien en
je ook een interieur- en kleuradvies op maat kan geven.

De verfpigmenten waarmee vilt wordt geverfd, kunnen krachtiger van kleur zijn dan de kleuren die worden zijn geprint. Dempex© plot lichtechte latex in de basiskleuren cyaan, licht cyaan, magenta, licht magenta, geel en zwart.

Hiermee benader je de viltkleuren wel, maar sommige tinten krijgen niet dezelfde kleurkracht.

De scheerwollen uni-kleuren vilt wordt voor het verven gebleekt en is daardoor egaal van kleur. 

Gemêleerde vilt is gemaakt van ongebleekte wol. De natuurlijke kleurnuances  in de gemêleerde vilt zorgen voor de wolkerige grijstinten. Voordeel daarvan is dat vuile plekken minder snel opvallen.

De kans op kleurverschillen is het grootst tussen leveringen die niet uit één batch komen.   Bestel dus altijd voldoende voor een ruimte.

Dempak© wordt op aanvraag geproduceerd. Voordat het op transport gaat, wordt het zorgvuldig gecontroleerd op eventuele gebreken.

Omdat het maatwerk is, kun je een product niet retourneren of ruilen als het qua kleur niet helemaal voldoet aan wat je voor ogen had. 

Bij bestelling ga je akkoord met de leveringsvoorwaarden, die Dempak© vrijwaren voor reclames over een mogelijke afwijking van kleur.

DEMPEX© en DEMPAK© worden onder licentie geproduceerd. Op het gebruik van merknamen, afbeeldingen en uitingen rust ©copyright.