Akoestische wand-/plafondplaten met 100% wolviltcoating

Colour your place with silence

Eenvoudig aanbrengen met klittenband

Omdat het materiaal vederlicht is, kan het met klittenband tegen een onafgewerkte vlakke wand, plafond worden gefixeerd en is het verplaats- en uitruilbaar. Dat spaart tijd, materiaal en een dure montage- of afwerking. De zijkanten van de panelen zijn ook bekleed, waardoor geen kantafwerking nodig is.

Behalve fenomenale geluidsabsorberende akoestische karakteristieken heeft DEMPAK© met viltcoating een thermische isolatiewaarde die voor een gunstiger energielabel kan zorgen.

DEMPAK© wand- of plafondplaten zijn ca. 20 mm dun en overal toepasbaar.

 

Op het grid van 59 x 59 cm zijn panelen verkrijgbaar tot 295 cm (kamerhoog) x 118 cm aan een stuk.

Er zijn ook vierkant decopanelen van 39 en 56 cm voor decoratieve toepassingen.

Door met verschillende kleuren en met liggend, staand, en versprongen te spelen, krijgt een saaie muur een heel andere dimensie.

De viltlaag van 100% scheerwol wordt gelamineerd op Dempex©-board, een uniek akoestisch product, gemaakt van brandwerende, gerecyclede niet-allergene basisstoffen. Ook op de stootranden wordt vilt gelamineeerd, zodat kantafwerking niet nodig is.

De nieuwe standaard voor een relexte werk- en leefomgeving

DEMPAK© is cradle to cradle en voldoet aan brandwerende norm B1.

 

Stopcontacten en schakelmateriaal geen probleem

Ter hoogte van schakelaars en stopcontacten etc. snijd je een gat uit ter grootte van de inbouwdoos. Deze doos verleng je met een standaard ring van 20 mm, waarna je hetzelfde schakelmateriaal weer kan terugmonteren.

Een buitenhoek maak je eenvoudig door aan de achterzijde met een scherp mes onder 45° langs een rei een V in te snijden tot vlakbij de viltlaag.

DEMPEX© en DEMPAK© worden onder licentie geproduceerd. Op het gebruik van merknamen, afbeeldingen en uitingen rust ©copyright.